Erotheek hengelo is vooruitstrevend als het komt op gebied van erotiek. Van oorsprong is het een sexwinkel met vele, erotische artikelen op voorraad maar heeft het als extra ook een echte seksbioscoop. Wat is een sexbios? En hoe werkt dat?

Belangrijk is om te weten dat er in een goede seksbioscoop vaak erotische films worden afgespeeld. Dit varieert van hetero tot bi en zelfs gay. Er zijn 3 zalen beschikbaar en is er in de seksbios ook contact te leggen met andere bezoekers.

Met deze andere bezoekers kan je veilige seks beleven, waarbij alles mag en niets moet. Entree kost een tientje en dat is de hele dag geldig en dat je gratis een koffie, thee of fris krijgt. Erotheek hengelo is dagelijks geopend tot 22:00.

Je kunt dus zo langskomen als je dat wilt, en toe bent aan wat nieuws. Er zijn 3 zalen beschikbaar voor hetero, bi of gay. Stellen en single dames zijn natuurlijk ook welkom, je vindt erotheek Hengelo aan de marktstraat 23 in het centrum.

Discreet parkeren mogelijk. Hou de website van erotheek hengelo in de gaten voor nieuwe updates, mogelijkheden en aankomende evenementen. Ze bieden ook een online sexshop met meer dan 20.000 artikelen nu beschikbaar.

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.