Vandaag weer een nieuw en spannend interview met Jentina Small – een nederlands erotisch model welk bekend is van o.a Kim Holland en meer!

– Hoelang ben je actief in de adult wereld en hoe ben je erin verzeild geraakt?

Ik ben iets meer dan een half jaar actief in de adult wereld, ik en mijn partner deden onze ‘stoute’ schoenen aan en zijn begonnen om ons te laten filmen voor de camera, die overig ook op internet en tv kwam. Ik vond het zo spannend en geil dat ik meer wilde… Zo gezegd zo gedaan, aangegeven bij de producent en 3 weken later ging ik voor me 2de film en dit was met een vrouw erbij, dit was een droom die uitkwam mmm.. Inmiddels heb ik al meerdere films gemaakt voor verschillende producenten.

– Wat zijn de dingen die je allemaal doet in de erotiek?

Ik richt mijn voornamelijk op adult films en erotische fotoshoots, Hier ligt echt mijn Passie.. Vind het geweldig om mezelf te laten zien en showen, hier raak ik bij elke shoot opgewonden van. Ik ben ook altijd te porren voor een heerlijke, spannende en uitdagende camshow met 1 van mijn fans.

– Wat vind je tot nu toe het leukste om te doen?

Het leukste vind ik de adult films en de erotische fotoshoots, hier kan ik ook mijn creativiteit en geiligheid in kwijt. Elke shoot is anders, elke shoot is weer een uitdaging en ik ben gek op anders zijn en uitdagingen aangaan.

– Ben je tevreden over jezelf?

Niet echt een vraag om aan een vrouw te stellen haha maar ik ben zeker niet ontevreden met mezelf. Blond haar, blauwe ogen, lange benen en lekkere kleine speelse tietjes… zal bijna verliefd op mezelf worden 😉 haha nee hoor grapje.. iedereen heeft wel wat, toch?

– Wat is het leukste dat je overkomen is?

Eigenlijk is dat toch wel de adult wereld, veel leuke en spannende dingen meegemaakt en je leert geweldige mensen kennen. Er gaat hier een wereld voor je open, geweldig!

– Wat is het stoutste dat je ooit hebt gedaan?

Ik heb begin dit jaar in een spannende uitdagende sex film gespeeld voor een van de Nederlandse sex zenders, dit ging van neuken in een pashokje van een lingeriezaak tot pijpen op de Dam in Amsterdam en in de auto op de snelweg. Wat een spontane spannende sex dag was dat zeg.. 🙂

– Met wie zou je graag een film willen maken

Ik hou van verschillende types en eigenlijk het meest van vrouwen (mijn vent is gewoon een Lucky guy). Zelf heb ik dan nog 2 wensen en dat zal dan met Bobbi Eden en Kim Holland zijn, mensen denken misschien cliche maar vind ze echt Top van Hollandse bodem 😉

– Heb je een wijze levensles voor onze lezers?

Vooral doen wat je leuk vind en waar je goed in bent. Grijp je kansen en blijf vooral jezelf, hiermee verdien en krijg je respect. En geniet vooral van het leven!!

– Wat zit er in je nachtkastje?

hahaha.. Nou dat is bekant een heel elftal, een completen verzameling speeltjes in alle kleuren en maten. Had je dit antwoord verwacht? vast wel 😉

– Hoe nghty ben jij ?

Dit laat ik over aan de lezers en de kijkers maar ik eet je op tot aan je ellebogen haha..

Binnenkort kan je op Jentinasmall.nl haar nieuwe website bekijken!

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.