– Hoelang ben je actief in de adult wereld en hoe ben je erin verzeild geraakt?

Echt actief! ben ik nog niet.Mijn ex is een swinger! (wat ik niet wist! of kende! nooit van gehoord!) Vaak was ie weg,had altijd wel werk Maar op 1 dag! Had ie erg veel spijt (toen die weer eens 3 of 4 dagen weg was) Hij wilde het goed maken! Normaal man! doet dat met een bloementje. Maar nee!! Ik moest mee.. Ha fijn! ik mee in die auto op weg, naar weet veel. Kom in een straat stoppen bij een huis! Dacht…. okay! Wat is dit? wat gaan we doen? Maar zo belande ik dus op trassie !!

Maar om het maar kort te houden! Hij ging weg, zonder maar een bloementje! achter te laten voor me..lol!! Ging weg met een veel oudere vrouw! Ik wist NIET wat me overkwam. (Heb namelijk een heftig verleden op sex gebied!) Klapte dicht! Iedereen die maar wat wou van me. Toen begon ik me muur nog hoger! te bouwen,Hoger en hoger.Kon geen sex meer hebben met anderen! Maar sex met mezelf, was ook niet meer lekker. Tis niet fijn! dat geblokt word,Niet meer durf te genieten. Ik hoorde om me heen veel over cam`s site`s. Dacht! mss is dat wat voor me,Kan ik toch geilen met anderen! Maar wel controle houden.In 2013 ben ik het gaan doen! Op myfreecams, Paar x online geweest.Ik bakte er niks van (bedoel meer de in en outsides van de site zoals camscore! Dus meide/jongens das les 1 leer eerst de site kennen lol) Maar ik had fun, en dat was belangrijk! Leerde veel, genoot weer! Zelf een paar leuke uitschieters Maar belangrijkste was, ik genoot van de sex! die ik had en kon delen.

Weetje hoe fijn dat is als niet meer kon? Gewoon je lekker geil voelen, en dat sex wilt! Nu ik een tijdje niks meer gedaan heb.Wil ik me nu toch gaan verdiepen in deze wereld! Gewoon omdat het me zoveel fun! geeft..een hoop lekkere geilheid! Wie wil dat nou niet?

– Wat zijn de dingen die je allemaal doet in de erotiek?

Heb alwel aantal,Leuke shoots gehad! Nu ook wat filmpjes gemaakt,Nu ook eentje in de planning! staat met arinna-cum. Hoe gaaf is dat? Vind het super spannend. Maar ik die gewoon weer lekker sex! kan hebben met anderen.. En ja verder,Ik start net! Zie wel wat op me pad komt! en me goed bij voel..

– Wat vind je tot nu toe het leukste om te doen?

Nou wil je een eerlijk antwoord? Alles cam,shoots,filmpjes`s Vind het allemaal even spannend! (Zelf deze interview “blush”) Alles is zo leuk om te doen, kan gewoon niet kiezen! En doe ik ook nog maar niet Vind je vast niet erg

– Ben je tevreden over jezelf?

HE!! Ik ben een vrouw he (lol) Nee tevreden niet! Maar wel droog ik lekker op Zo sport ik weer,En ben ik heel blij met me tieten! Maar ja,Vrouwen he..Kan altijd beter!

– Wat is het leukste dat je overkomen is?

Leukste was toch wel! Dat ik een paar hele lieve, mensen heb leren kennen.Nu pas x een hele leuke fijne date gehad! Dat zijn gewoon leuke dingen,Om mee te maken.En daarom graag nog meer wil proeven mmmm

– Wat is het stoutste dat je ooit hebt gedaan?

Stoutste wat ik heb gedaan! Is toen ik uit,was geweest! Door ging met een stel mee.. We ginge ergens op teras wat drinken,Op teras lagen, van die grote hele grote zitzakken! Stel beetje teveel snoep op en werden bere geil! Die besloten om tussen de zitzakken tegaan rommelen! dus hun nop de zitzak! met de andere zak! erboven op.Gewoon midden op teras met mensen! lekker rommelen.Ik omdat wist wat hun deden! zag de mensen drankie doen, op teras. Dacht woooow!!! Das stout!!! En duurde niet lang! of ik lag ertussen te rommelen! Totdat we betrap werden.. Tuurlijk!! moesten we weg..Maar wel met een biggsmile lol hihihi Dit vergeet ik nooit meer! Super geil!!!!

– Met wie wou je graag een film willen maken

Jenny Blighe, Vind haar zo geil!!! Mooi is ze opzeker.. Bobbie eden blijf een lekker wijf!

– Heb je een wijze levensles voor onze lezers?

Doe toch altijd jullie eigending! Laat jou sex! niet bepalen door anderen. Als je een blokkade erop hebt! En er niet meer van kan genieten,Wens ik niemand! Probeer altijd zo dicht mogelijk! bij jezelf te blijven. Luister goed naar je gevoel! Blijf bewust in de dingen, die je doet of gebeuren om je heen! En geniet van je gevoelens! die je voelt als ze erzijn! Het mag! ook jij mag er zijn!!

– Wat zit er in je nachtkastje?

Lol Nachtkastje! Ja die heb ik wel!! Maar daar past niks meer in! “blush” Ik heb nu een grote speelkamer! met van alles en nog wat..
slings ja meerdere hihii speeltjes,orgiekleed ach echt een boel!! Zou zo zelf een sexshop kunnen beginnen!!

– Hoe nghty ben jij ?

Ik denk als een meisje zelf al een speelkamer creeerd in haar huis! kruis heeft om haar aan tebinden! Ben ik dan nghty genoeg? weet niet mogen jullie bepalen!! of ondekken!

Binnen kort zou ik weer cammen op chaturbate.com/Gf4Fun – En kunnen jullie me vinden op youkandy.com/gf4fun – Volg me dan ook gelijk op twitter! Zodat jullie weten wat ik doe allemaal,of waar ik ben! @Dutch_diva

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.