Wil je een collega verassen met een gezellige striptease? Vier je een vrijgezellenfeest en zoek je een all-round stripster die haar vak verstaat? Via Nghty.nl kan jij exclusief gebruik maken van striptease voor bij jou thuis. We stellen je graat voor aan Joy welk voorheen bekend was als Mandy slim. Zij doet sinds kort spetterende stripteases aan huis, op de zaak of op evenementen verzorgen voor een scherpe prijs! De ultieme danseresse met verschillende outfits zoals agente, verpleegster, meesteresse of verassing mogelijk! Dankzij Nghty kan jij gebruik maken van landelijke striptease all vanaf € 150 allin.

WIl je meer weten over hoe je met Striptease Joy in contact kunt komen? Graag verwijzen we je naar de volgende links en contact gegevens voor het maken van een afspraak striptease. Het is aan te raden dit ruim van te voren in te plannen zodat jij altijd optijd bent met het bestellen van een stripper.

Voor de speciale korting kan je bij het maken van een afspraak direct Nghty.nl vermelden. Als je een striptease van Joy hebt beleefd horen wij graag je mening hierover en zijn wij bereid ook jouw verhaal te publiceren!

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.