Esther Heart is één van de bekendste erotische modellen van Nederland. Al haar avonturen heeft ze omschreven in spannende Silhouette Tales en deze zijn gebundeld in dit opwindende boek. Een must voor de fans van het erotische genre.

BpbD1MsCAAAwIRe

Misschien ken je Esther Heart van één van de adultfilms waarin ze heeft meegespeeld. Ze draait al enige tijd mee in de erotische industrie en beleeft dagelijks nieuwe avonturen. Haar avonturen zijn omschreven in spannende Silhouette Tales en zijn in dit boek gebundeld. Lees over de avonturen die zij meemaakt met onder andere Scarlett Hope en beleef in dit boek de opdrachten die zij geeft voor de webcam. Silhouette Tales is stijlvol en puur, maar kent geen taboes. Hierdoor zul je als lezer vanuit haar perspectief worden meegezogen in de opwindende wereld van erotiek. Silhouette Tales of Esther Heart is een musthave voor al haar fans en voor alle anderen geldt: na het lezen ben je automatisch fan geworden! Naast de avonturen van Esther Heart zijn er tevens drie bonusverhalen opgenomen met Scarlett Hope, Milena Star en Natasja Less in de hoofdrol. Kortom: Lees & Beleef! ‘Silhouette Tales of Esther Heart’ (155 pagina’s, ISBN: 9789462547667) is gepubliceerd via Mijnbestseller.nl. Het boek is onder andere te koop bij www.mijnbestseller.nl Prijs: € 19,95.

[divider]Over Silhouette Tales[/divider]

De mooiste PornStars van Nederland beleven steeds weer nieuwe avonturen. Avonturen die ze graag willen delen. Lees wat ze allemaal te vertellen hebben en geniet van al hun belevenissen. Regelmatig worden de verhalen gebundeld in een prachtig boek. Niet alleen mooi voor in de boekenkast, maar ook handig voor op je nachtkastje. Uiteraard worden ze ook als E-book gepubliceerd, zodat je tevens onderweg kunt blijven genieten van de verhalen. Kortom: Lees & Beleef!
E-mail: [email protected]
Website: www.silhouette-tales.com

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.