Afgelopen week een redelijk drukke week gehad waaronder een fotoshoot met Natasja Less bij fotostudio von Gatzen. Daarnaast gaat ook mijn “gewone” dagelijkse werk gewoon door.

Sofie en Natasja 7 (bewerkt)

De fotoshoot was voor mij de tweede kans om daar eens goed mee te oefenen. Het waren foto’s voor ons eigen gebruik, waardoor er wat minder druk op lag. Het was de eerste keer dat ik samen met iemand op de gevoelige plaat werd vast gelegd, en daar komt toch iets meer bij kijken dan wanneer je alleen op de foto gaat. Gelukkig heeft Natasja al iets meer ervaring, en wist de fotografe ons ook goed te begeleiden. De foto’s zijn erg mooi geworden, en ik zie aan mijn eigen uitstraling en houding dat ik er al iets meer mijn draai in begin te vinden.

Sofie en Natasja 11 (bewerkt)

In het tweede  stukje  van Sofie in de porno vertelde ik over de fotoshoot voor het privéhuis. Inmiddels heeft ook het interview voor Passie magazine plaatsgevonden en zal die als het goed is in de eerstvolgende editie verschijnen.

Ook heb ik samen met Dave en een aantal lieve party vriendjes en vriendinnetjes Kinky Paradise in Lelystad onveilig gemaakt. Dit feestje bezoek ik maandelijks.  Iedereen die mij een beetje kent weet dat ik iedere gelegenheid om mijn latex uit de kast kunnen halen met beide handen aangrijp. Ik vind dit zo’n leuk feestje omdat het een hele grote groep leuke en trouwe bezoekers heeft, waardoor er altijd een goede sfeer hangt. De muziek knalt er altijd goed. Weer heerlijk gedanst, gegeten en gedronken. En uiteraard… Heb ik me ook weer heel erg mis… uuuuhhm… gedragen.

Daarnaast krijg ik de ene mail na de andere met mooie aanbiedingen en nieuwe opdrachten. Wanneer je nog niet zo lang bezig bent wil je graag al die mooie woorden geloven, en zou je het liefst op iedere opdracht ingaan. Helaas blijken de meeste “opdrachtgevers” niet zulke goede intenties te hebben en zijn ze vooral uit op een spannend gesprek en het ontvangen van naakt-foto’s en/of filmpjes. Gelukkig ben ik niet zo naïef en weet ik de rotte appels er zo uit te pikken, maar ik kan met voorstellen dat hier voor een hoop nieuwe meiden wel rottigheid van komt. Een tip aan alle nieuwe meiden. Wat ik vaak als één van de eerste dingen vraag wanneer iemand me benaderd is,  “Is het goed als ik mijn partner meebreng?”. Een echte opdrachtgever zal hier nooit een probleem mee hebben, sterker nog, die moedigt dit zelfs aan. Iemand die geen oprechte intenties heeft zal hier wel een probleem van maken. Dingen die te mooi klinken om waar te zijn… Zijn dit vaak ook!

Liefs, Sofie

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.